Vikendica Home Srna Golija

Vikendica Home Srna Golija
199, Раст, Град Нови Пазар, Рашки управни округ, Централна Србија, Србија
Rentiranje smeštaja od 50 € - Vikendica
BR10006 80 m² 5 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage

Vikendica Home Srna se nalazi u rezervatu biosfere Golija, na nadmorskoj visini od 1634 metara nadmorske visine. Nalazimo se u turističkom centru Odvraćenica. Lokacija vikendice je u centru vazdušne banje koju možete samo na Goliji naći. Vikendica prima maximum 5 osoba.

Sam objekat sadrži 2 spavaće sobe i jedno kupatilo, kuhinju sa svim pratećim elementima i dnevnu sobu. Ostali sadržaj: TV sa digitalnim kanalima i terasu za najlepše uživanje u prirodi. Ono što krasi ovaj objekat jeste ljubaznost domaćina i prijatan ambijent. Za sve goste obezbeđen besplatan je parking i jedno garažno meto. Vikendica je udaljena od Rajčinoviće banje samo 37 kilometara. Nalazi se u samom centru Odvraćenice a nadomak ski centra Golija. Uz pucketenje drva u kaminu uživajte u prirodi na jedan fantastičan način.

U vikendici Home Srna Golija očekuje vas topli i srdačni domaćini Milena i Goran Janić. U našem objektu bićete ljubazno dočekani i dobrodošli.

Najviši vrh na Goliji je Jankov kamen koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1833m. Od našeg objekta je udaljen 10km. Tokom cele godine, ljudi dolaze da šetaju i uživaju u čistom vazduhu. Na Goliji ćete naći razne vrste lekovitih biljaka i trava. Najpopularnije su: majčina dušica, kopriva, kantarion, hajdučka trava, virak, maslačak… Krajem jula i početkom avgusta odvija se masovna berba borovnica i pečuraka. Golija je bogata brojnim izvorima pitke i čiste vode. Na 1000m od nas je izvor reke Studenice. Golija obiluje i bogatim pašnjacima, šumama, stazama za šetnju i prelepim pogledom na celu Srbiju i visokim planinama Crne Gore. Na 30km od Golije nalazi se Novi Pazar, grad koji je bogat istorijom i kulturom. Obavezno iskoristite priliku da posetite neke od kulturno istoijskih znamenitosti : Petrova crkva, Đurđevi stupovi, Sopoćani i dr. Do Golije možete doći iz pravca Raške, udaljena 30km, Novog Pazara, 30km i Ivanjice, udaljene 45km.

KONTAKT INFORMACIJE:

Tel: +381637042450

Instagram: homesrnagolija 

Mail adresa: milenajanic@outlook.com

Vikendica Home Srna Golija Vas očekuje da uživamo zajedno u predivnim pejzažima naše najlepše planine.

INFORMACIJE O SMEŠTAJU:

 • Broj soba: 2 spavaće sobe
 • Broj kreveta: 5 kreveta
 • Blizu prodavnica i crkva: DA
 • Blizu centra: DA
 • Ljubazni domaćini: DA
 • Parking: DA
 • Garaža: DA
 • Blizu skijališta: DA
 • Terasa sa prelepim pogledom: DA
 • Objekat u prirodi: DA - Okružen četinarima
 • Pogodan za decu: DA
Mapa smeštaja

Slični smeštaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *