Vesti

Vesti i aktuelnosti sa Golije

Oglasite svoj objekat na Goliji potpuno besplatno

oglasi golija, golija oglasi, smestaj na goliji, golija smestaj

Danas mi častimo. Oglasite svoj objekat na Goliji potpuno besplatno. GolijaInfo danas časti svoje pratioce oglašavanjem svojih objekata na sajtu GolijaInfo potpuno besplano. Bilo da je to rentiranje ili prodaja  postavljamo Vaš objekat kod nas u bazu po promotivnoj ceni od 0 RSD do kraja sezone. Javite se putem mail adrese office@golijainfo.rs ili jednostavno popunite registracioni list na stranici ,,Registracija Vašeg objekta“.

Vreme nije ograničeno ali jeste broj objekata. Prvih pet objekata postavljamo potpuno besplatno a za ostale do 15.02.2019 važi popust od 30%. 

Uslovi oglašavanja: 

 1. Postavljanje Vašeg objekta u sekciji ,,Rentiranje smeštaja“ ili ,,Prodaja smeštaja“ ili kombinacija jednog i drugog. 
 2. Vaš objekat se vidi na pretrazi po zadatim kategorijama.
 3. Postavljanje objekta na google maps koja se nalazi na našem sajtu. 
 4. Informacije se dele na društvene mreže Facebook, Instagram po postavljanju objekta i po Vašoj potrebi 5 puta godinje. U ovom slučaju možete promovisati Vaš smeštajni kapacitet sa raznim ponudama, last minute, akcijama i poklon vaučerima.
 5. Opis i sadržaj koji se nalazi na našem sajtu a vezan je za Vaš oglas možete uvek ažurirati novim informacijama i slikama.
 6. Broj fotografija i video zapisa koje možete postavljati na Vašoj stranici (golijainfo.rs) nije ograničen. Uslov je da fotografije i video zapis kao i 3D ture budu vezane za Vaš oglas. To znači da možete postavljati slike, video zapis i 3D turu samo koja je vezana za Vaš oglas.   
 7. Ako imate društvene mreže ili web sajt možemo postaviti linkove ka Vama. Tako dobijate gratis povratne linkove sa našeg sajta.

Napomena: Oglasi na početnoj stranici se svi prikazuju, s tim što na prvoj stranici oglasi se prikazuju random ( nasumično biranje ) i to 6 oglasa u bloku. 

Za detaljne informacije možete nas kontaktirati putem mail pošte office@golijainfo.rs ili putem mobilnog telefona +381 60 568 2222

Uslove korišćenja sajta GolijaInfo.rs možete pogledati na našem linku ,,Uslovi korišćenja“. 

LAKO I BRZO Oglasite svoj objekat na Goliji potpuno besplatno. 

Autorski tekst: GolijaInfo.rs 

11 Comments

 1. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
  some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Kudos! You can read similar art here: Najlepszy sklep

  Odgovori
 2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  Odgovori
 3. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!
  You can read similar blog here: Backlinks List

  Odgovori
 4. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to
  get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good results. If you know of any please share. Appreciate it!
  I saw similar art here: Scrapebox AA List

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *