Korišćenjem sajta golijainfo.rs prihvataju se uslovi korišćenja sajta i pravila koje propisuju sami kreatori i vlasnici sajta golijainfo.rs. GolijaInfo.rs je sajt u vlasništvu firme HopNaKop i uslovi korišćenja su pravno obavezujući i kreiraju se između posetioca (korisnika) sajta i firme HopNaKop.

Sav sadržaj koji je objavljen na sajtu GolijaInfo.rs je u vlasništvu firme HopNaKop. Može se koristiti isključivo za ličnu upotrebu.

Firma HopNaKop reguliše zabranu kopiranja, umnožavanja i reprodukovanje sadržaja kao i prikazivanje na javnim stranicama i medijima bez pismenog odobrenja kompanije.

Svi autorski tekstovi na web sajtu su zaštićeni autorskim pravima i u vlasništvu su kompanije HopNaKop. Takođe zloupotreba i kopiranje logotipa i ostalog medijskog sadržaja (slika, fotografija, snimaka…) na druge javne medije ili sajtove strogo je zabranjena bez prethodnog odobrenja nosioca prava.

Kršenjem i nepoštovanjem uslova korišćenja koje je propisala firma HopNaKop ili neovlašćeno korišćenje bilo kakvog sadržaja bez odobrenja spada pod krivično delo i smatra se povredom autorskog prava. Sva kršenja autorskog prava podležu krivičnom i materijalnom gonjenju.

Ograničenje odgovornosti

Sav medijski materijal i sadržaj od oglašivača koji se oglašavaju na sajtu GolijaInfo.rs je u vlasništvu oglašivača. Kompanija ne preuzima bilo kakvu odgovornost u slučaju zloupotrebe ili eventualnog spora. Firma HopNaKop ne proverava sadržaj oglašivača i materijala da li je validan ili ne. U slučaju kreiranje medijskog materijala za oglašivača (slika, video zapisa) od strane kompanije HopNaKop, kompanija zadržava sva autorska prava, a za podatke u medijima koji su kreirani odgovornost snosi oglašivač. Svi mediji kreirani od strane kompanije HopNaKop ne mogu se koristiti u druge svrhe bez pismenog odobrenja.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i detalja teksta, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svaka informacija prikazana na sajtu GolijaInfo.rs može da se proveri putem telefona oglašivača koji je postavljen na objavljenom članku ili kontaktom administratora sajta GolijaInfo.rs.

Linkovi ka drugim sajtovima sa sajta GolijaInfo.rs su isključivo postavljeni zbog Vas. Mi ne kontrolišemo i ne proveravamo sadržaj na spoljnim sajtovima.

Obaveze posetilaca web sajta

U cilju efikasnog, bezbednog i neometanog korišćenja sadržaja koji se nalazi na web sajtu nije dozvoljeno:

 • objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje sadržaja koji je u suprotnosti sa važećom zakonskom regulativom;
 • objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje uvredljivog, vulgarnog, pretećeg, rasističkog ili šovinističkog sadržaja, kao i sadržaja koji na bilo na bilo koji način može da prouzrokuje štetu bilo kom licu;
 • objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo prouzrokovati štetu drugim licima;
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime, drugog, pravnog ili fizičkog lica;
 • manipulisanje i zloupotreba identifikatorima da bi se prikrilo poreklo sadržaja koji se objavljuje, šalje, razmenjuje ili prenosi;
 • objavljivanje, razmena i slanje neželjenog sadržaja korisnika bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, spam poruke, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, navode ili tvrdnje koje mogu zavarati korisnike;
 • objavljivanje, slanje, razmenjivanje i prenošenje sadržaja s virusima ili sličnim fajlovima ili programima izrađenima u svrhu uništenja ili ograničenja rada bilo kojega softvera i/ili hardvera kao i telekomunikacijske opreme;
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca sajta i/ili aplikacije.

Kompanija HopNaKop zadržava pravo da ukloni sadržaj koji smatra neprimerenim ili nije u skladu sa uslovima korišćenja. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posledica njihovih aktivnosti.

Pravila komentarisanja na sajtu i društvenim mrežama

HopNaKop uređuje pravilo postavljanja komentara na sajtu GolijaInfo.rs i pratećim društvenim mrežama koje kontroliše firma HopNaKop.

 • Zadržava se pravo uklanjanja komentara koji u sebi sadrže vulgarne, rasističke ili reči uvrede prema bilo kojoj osobi, predmetu, instituciji ili životinji.
 • Pravo brisanja komentara u kome se nalaze marketinški sadržaj kao i reklamni materijal.
 • Pravo brisanja komentara u slučaju da se u njemu nalazi sadržaj neprikladan i neodgovarajući za temu koja se postavi.

GolijaInfo.rs zadržava pravo izbora, neobjavljivanja i brisanja komentara, kao i pravo postmoderacije komentara koji će biti objavljeni.