Vikend kuća Milenković

Vikend kuća Milenković
Golija
Rentiranje smeštaja - Vikendica
120 m² 10 Bedrooms 2 Bathrooms

Vikend kuća Milenković, smeštaj na Goliji, je novo opremljena kuća u mestu Česta Vrela. Pored samog magistralnog puta koji vodi do centra Odvraćenice.

Smeštaj na Goliji opis

Vikendica na Goliji, Vikend kuća Milenković, se nalazi na planini Golija na Čestim Vrelima. Okuržena je četinarskom šumom sa prelepim pogledom na okolinu. Izolovana od gužve i buke, idealna za goste koji žele da provedu miran odmor u prirodi. Od magistralnog puta je udaljena 70m. Objekat poseduje dva apartmana ukupnog smeštajnog kapaciteta do max. 10 osoba.

Apartman broj 01

Apartman je smeštajnog kapaciteta do 4 osobe. Poseduje kupatilo, kuhinju sa svim propratnim elementima ,veliki dnevni boravak i prostranu terasu.

Apartman broj 02

Apartman je kapaciteta do 6 osoba, poseduje kupatilo, kuhinju sa svim propratnim elementima, veliki dnevni boravak, terasu i dve spavaće sobe koje se nalaze u potkrovlju. Vikend kuću istovremeno mogu koristiti i dve porodice. Poseduje veliko dvorište idealno za pravljenje roštilja. Vikend kuća je novo izgrađena i nova u ponudi.

Stranica smeštaj Golija izdvaja ovaj objekat za Vas.

Šta Vas čeka na Goliji

Predivan smeštaj sa netaknutom prirodom koja ga okružuje i ljubaznost domaćina. Golija je idealna za odmor sa porodicom i prijateljima i sve više poznata po aktivnom turizmu. Prelep biljni i životinjski svet kao i priroda sigurno je nešto što će Vam ostati u lepom sećanju sa Vašeg odmora.

REZERVACIJE NA TELEFON:

+381 64 6531762

Mapa smeštaja

Slični smeštaj

+381 65 2076 764
Prodaja smeštaja, Rentiranje smeštaja

Vikendica Pendić

Vikendica Pendić se nalazi na najlepšem delu Golije. Pogodana… More Details

od 40 €

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *