Pansion Nebo Rudno

Pansion Nebo Rudno
Pansion Nebo
Rentiranje smeštaja od 3,000 RSD - Seosko domaćinstvo
BR10009 9 Bedrooms 3 Bathrooms

Dobrodošli u Pansion Nebo Rudno. Ako tražite smeštaj na Goliji na pravom ste mestu. Stranica smeštaj Golija preporučuje ovaj objekat. Uživajmo zajedno u smeštaj Rudno pansiona Nebo.

PANSION NEBO RUDNO

Pansion Nebo Rudno je seosko turističko domaćinstvo koga čine tri moderno opremljene brvnare. U pansionu se nalazi trpezarija i prostrano dvorište okruženo livadama i stoletnim četinarskim šumama. Nalazi se na 1.250 metara nadmorske visine. U srcu Parka prirode Golija, na predelu sa kojeg imate utisak da se nebo može dosegnuti rukom. Imanje pripada ataru sela Rudno, u blizini vrha Srnjača, na tromeđi grada Kraljeva sa opštinama Ivanjica i Raška. Čist planinski vazduh, povratak prirodi, šetnja slikovitim predelima Golije, uživanje u hrani sa ukusom i opuštanje u prijatnoj atmosferi, razlozi su zbog kojih gosti posećuju Nebo. Dobro došli u dom porodice Sretović.

SMEŠTAJNI KAPACITETI

Svaka brvnara ima dva zasebna ležaja i jedan ležaj na razvlačenje za dve osobe, kao i kupatilo sa tuš kabinom i malu terasu. Brvnare su opremljene televizorima a na usluzi je i bežični internet, ako baš morate. Kapija domaćinstva je otvorena tokom čitave godine, sve prostorije se greju pomoću kamin peći, a ukoliko niste davno založili vatru, rado će domaćini to učiniti za vas. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli takođe.

Pored domaćinstva prolazi put kojim se ređe ide, pa mir uglavnom remeti crvkut ptica kojih ovde ima preko 140 vrsta, po rečima ornitologa koji koji su česti gosti domaćinstva. Osim nešto automobila, ne postoji nikakav drugi izvor aero zagađenja u širem okruženju. U brvnarama nije dozvoljeno pušenje. Voda na svim česmama u domaćinstvu je za piće, dolazi prirodnim padom i redovno se kontroliše. Na imanju možete videti gotovo sve domaće životinje.

SPECIJALITETI DOMAĆE KUHINJE

Sve što ovde dobijete kroz pasion proizvodi se na imanju bez pesticida. Hrana se služi se u trpezariji kapaciteta do 25 ljudi koja je mesto zajedničkih okupljanja. Hrana se priprema na tradicionalan način, a jela su obogaćena začinima od divljih plodova prirode koji garantuju gurmansko uživanje u ukusima koji će Vam zadugo ostati u sećanju. Većina gostiju odlučuje se za pansion koji pored tri domaća obroka bez ograničenja u količini, obuhvata i domaću rakiju, domaće sokove, čajeve i kafu. Ovde recepti nisu tajna i svaki dogovor oko menija je moguć.

Između ostalog ovde možete probati: uvek svež domaći hleb na sto načina, kravlji sir i kraljevački kajmak, krem čorbu sa povrćem i biljem, nadaleko čuveni kačamak, gulaš i sarma ispod sača, dimljena rečna pastrmka, jagnjetina sa ražnja ili ispod sača, slatko i pekmez od šumskih plodova sa Golije… O rakiji od šljive da i ne govorimo, a najpopularnija je ona treća ;).. Baš ovde možete organizovati svečani ručak, dečiji rođendan ili neku drugu proslavu. Da znate da možete naručiti i posni jelovnik, vegetarijanski jelovnik ili veganski jelovnik. Postoji mogućnost kupovine domaćih proizvoda.

Pansion Nebo Rudno očekuje svoje goste.

Kontakt pansionnebo

Office :  0365437100

Mobilni :  0641173262

INFORMACIJE O SMEŠTAJU:

  • Restoran u sklopu pansiona: DA
Mapa smeštaja

2 Comments

5 Review 1

5 Stars 100%

4 Stars 0%

3 Stars 0%

2 Stars 0%

1 Star 0%

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *