Vila Selena Golija

Vila Selena Golija
Рудно, Град Краљево, Рашки управни округ, Централна Србија, 36222, Србија
Rentiranje smeštaja - Vila
BR10007 25-40 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom

Dobro došli u konačište Vila Selena

Zatalasani brežuljci Rudnjanske visoravni na Goliji, mirisne čamove šume i drvene brvnare Vila Selene su pravi doživljaj iz bajke. Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili,

Miris mora i stoletnih četinara

Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu. Ne znamo da li znate ali, ovde se susreću vazdušne struje Mediterana i planinske Srbije, zbog čega se u vazduhu meša miris mora i stoletnih četinara. Nešto što možete osetiti samo ovde!

Najviše sunčanih dana u Srbiji

Kao drugo, mi smo mesto sa najviše sunčanih dana u Srbiji, a sama Golija je planina sa najviše snega. Zato kod nas možete uživati u šetnjama po idiličnim zimskim predelima, ali bez jakih mrazeva, već sa blagim suncem na licu.

Pirodni rezervat biosfere

Golija je i prirodni rezervat biosfere, a tu titulu ne nosi tek tako. Tome u prilog govori i činjenica da se u našoj blizini nalazi čak 30 izvora bistre pijaće vode. Tu su i brojni potoci koji su toliko čisti da u njima žive pastrmke i rečni rakovi koji su indikatori vode najvišeg kvaliteta.

Takođe mi nudimo i našu domaću hranu za svoje goste.

Domaća pršuta, rudnjanski kajmak i sir, pite od heljde, vruć hleb iz naše furune, rudnjanski krompir, jagnjetinu i mnoge druge specijalitete od kojih vam na sam pomen ide voda na usta.

Istorijska mesta za obilaske

I naravno, kakva bi to bajka bila, a da u njoj nema kraljeva, kraljica, prinčeva i princeza. Za to se pobrinula slavna loza Nemanjića koja je ovde ostavila veliki trag. Pre svega sa dva bisera srpske arhitketure i prosvetitetljstva – manastira Studenice i Gradca koji ponosno stoje na ovom mestu već 800 godina čuvajući same početke srpske države. E zbog svega toga, ovo je mesto naša bajka, ali ona na javi. Ona u koju vas pozivamo, da uživate zajedno sa nama u svemu što nam je priroda podarila.

Istražite Čuda Izubre: Vodopadi Reke Izubre u Kanjonu Golije

Rudno, prelepo mesto koje svi sa poštovanjem izgovaraju – Izubra, krije u sebi neizrecivu lepotu …

Otkrijte Lepote Radočela: Vrhunska Planina u Opštini Kraljevo

Radočelo, najimpresivnija planina u opštini Kraljevo, pruža neodoljivu atrakciju za zaljubljenike…

MALA BRVNARA…Ovaj apartman ima privatni ulaz i sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, galerije na kojoj se nalazi spavaći deo i kupatila sa tušem. Gosti će naći el.šporet, frižider, posuđe i električni čajnik u dobro opremljenoj kuhinji. Gostima apartmana je na raspolaganju i roštilj. Apartman ima dnevni boravak, trpezariju, garderober, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, kao i pogled na vrt. Jedinica ima 3 ležaja u potkrovlju i trosed na razvlačenje u prizemlju. Ovaj apartmani ima lepu terasu sa pergolom…

VELIKA BRVNARA….Ovaj apartman ima zaseban ulaz i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, galerije na kojoj se nalazi spavaći deo i kupatila sa tušem. Gosti će u kuhinji naći šporet na drva,indukcionu ploču, frižider, posuđe i električni čajnik. Gostima apartmana je na raspolaganju i roštilj. Apartman ima flat-screen TV sa kablovskim kanalima, WIFI, prostor za sedenjesa udobnom garniturom, trpezariju, garderober, kao i pogled na vrt. Jedinica raspolaže sa 5 ležajeva.Voda sa česme u apartmanu je izvorska i za piće je !!! Takođe ovaj apartman poseduje terasu gde se može popiti kafa,čaj itd.

APARTMAN 1  Ovaj apartman ima dnevni boravak,  spavaći deo, kupatilo sa tuš kabinom. Gosti će naći indukcionu ploču, frižider, posuđe i električni čajnik u dobro opremljenoj kuhinji. Gostima apartmana je na raspolaganju i roštilj. Apartman ima dnevni boravak, trpezariju, garderober, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, kao i pogled na vrt. Jedinica ima francuski ležaj, singl ležaja i ugaonu na razvlačenje. Apartman poseduje terasu za pogled na dvorište.

APARTMAN 2  Ovaj apartman ima dnevni boravak,  spavaći deo, kupatilo sa tuš kabinom. Gosti će naći indukcionu ploču, frižider, posuđe i električni čajnik u dobro opremljenoj kuhinji. Gostima apartmana je na raspolaganju i roštilj. Apartman ima dnevni boravak, trpezariju, garderober, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, kao i pogled na vrt. Jedinica ima francuski ležaj, singl ležaj na sprat i deca ga najviše vole. Apartman poseduje terasu za pogled na dvorište.

 

KONTAKT INFORMACIJE:

Tel: +381 65 351 86 44

website: www.smestajnagoliji.com

e-mail: vilaselena@yahoo.com

    You Tube: Vila Selena

INFORMACIJE O SMEŠTAJU:

  • Cena: Na upit po dogovoru
  • Broj soba: 4 soba sa 3 i 4 kreveta
  • Broj kreveta po apartmanu: 2-4 ležaja
  • Broj restorana: 1 restoran izgrađen u etno stilu
  • Vrsta hrane u restoranu: Domaća hrana sa Golije. Organska
  • Vrsta pića u restoranu: Veliki izbor domaćih alkoholnih pića i prirodnih sokova
  • Ljubazni domaćini: DA
  • Parking: Obezbeđen za sve goste Vile i restorana
Mapa smeštaja

Slični smeštaj

Vila ivanovic +381677323424
Rentiranje smeštaja

Vila Ivanović

Tražite luksuzni smeštaj na Goliji? Dobrodošli u smeštaj Vila… More Details

od 20 €

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *