Home Belić Golija

Home Belić Golija
199, Раст, Град Нови Пазар, Рашки управни округ, Централна Србија, Србија
Rentiranje smeštaja od 50 € - Vikendica
BR10004 150 m² 6 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage

Vikendica Home Belić Golija poseduje veliki dnevni boravak iz koje se pruža prelepi pogled na četinarsku šumu. U vikendici se nalazi prostrana kuhinja sa svim dodacima za spremanje najukusnije domaće hrane, kupatilo i dve spavaće sobe. Uživajte u čistom vazduhu, tišini, mirisu borova i u krugu svoje porodice na planini Goliji, na 1617 metara nadmorske visine. Upoznajte se sa pravim odmorom i doživite ljubaznost pravog Srpskog domaćina.

Smeštajni kapacitet vikendice je do 6 osoba. Veoma pogodana za malu decu. Nalazi se u tihom delu Golije (Odvraćenica) okružena gustom četinarskom šumom i pravim planinskim vazduhom. Posebno zadovoljstvo čini veliki prostor ispred vikendice za odmor Vaše porodice. Terasa je prava oaza Vašeg odmora. 

Uz prijatno pucketanje drva ložićete kamin sa zadovoljstvom. Grejanje je parno. Vikendica Home Belić Golija nalazi se na 800 metara od ski centra na Goliji, dovoljno udaljeni da imate svoj potpuni mir u krugu prijatelja, porodice i voljenih osoba. Doživite svoj odmor uz ,,glasne zvuke“ tišine i šapute netaknute prirode.

ŠTA POSETITI NA GOLIJI?

U blizini vikendice nalaze se najlepši vidikovci čiji pogled se pruža čak do Komova u Crnoj Gori. Pogled koji će vas ostaviti bez daha je onaj koji se pruža prema Šar planini i Kopaoniku, pogled na Peštersku Visoravan, Sjenicu i Dugu Poljanu. Svaki od njih će probuditi zadovoljstvo u Vama što ste svoje vreme izdvojili i posetili Goliju. Ne propustite priliku da upoznate netaknutu prirodu Golije i zabeležite najlepše fotografije Zapadne Srbije.

Obavezno posetite grad Novi Pazar, koji je udaljen samo 30km od Golije. U Novom Pazaru je obavezan dobar šoping, povoljna trgovina, najukusnija hrana izvrsnih kuvara, i naravno nezaobilazna poseta kulturno-istorijskih spomenika. ( Manastir Đurđevi Stupovi, Crkva Svetog Petra i Pavla iz V veka, Manastir Sopoćani, Manastir Crna Reka, Altun-Alem džamija, Srednjovekovni grad Ras- Gradina). Doživite nezaboravno iskustvo i prepričavajte Vaše doživljaje sa Golije.

KONTAKT INFORMACIJE:

Tel: +381649990390

Instagram: homebelicgolija 

Mail adresa: maja.belic@live.com 

Smeštaj na Goliji Home Belić vikendica Vas čeka da uživamo zajedno u lepoti prirode.

INFORMACIJE O SMEŠTAJU:

 • Broj soba: 2 spavaće sobe
 • Broj kreveta: 6 kreveta
 • Blizu prodavnica i crkva: DA
 • Blizu centra: DA
 • Ljubazni domaćini: DA
 • Parking: Više parking mesta
 • Garaža: jedno mesto
 • Blizu skijališta: DA
 • Terasa sa prelepim pogledom: DA
 • Objekat u prirodi: DA - Okružen četinarima
 • Pogodan za decu: DA
Video sadržaj
Home Belic Golija. Vikendica na goliji, golija vikendica, smestaj na goliji, golija smestaj
Mapa smeštaja

Slični smeštaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *