GolijaInfo.rs i web portal TopGlobalTag.rs ovim putem Vas obaveštavaju da je ostvarena saradnja između ova dva portala. Projekat ,,Sa nama do vrha” započinje danas. Svim svojim korisnicima koji imaju postavljene objekte na GolijaInfo.rs nudimo gratis prvu godinu reklamiranja na portalu TopGlobalTag.rs. Svaki korisnik koji postavi svoj objekat na GolijaInfo dobija gratis godinu dana reklamu na TopGlobalTag.rs. Svaka sledeća godina za sve korisnike portala GolijaInfo.rs je umenjena za 20%.

Mi nastavljamo i dalje sa akcijom prva godina gratis reklama na našem web portalu. Rekramirajte svoj smeštaj kod nas i ostvarite brojne pogodnosti. Pozivamo sve koji izdaju smestaj na Goliji da nam se pridruže i da zajedno uživamo u rastu posećenosti same planine.

ZAŠTO OVO RADIMO?

GolijaInfo nastavlja sa akcijom uvezivanja sajtova a samo iz razloga što želi da što veći broj korisnika interneta vidi Vaše smeštajne kapacitete. Takođe nam je cilj da biser Srbije, Goliju u što boljem svetlu predstavimo svima i da što veći broj ljudi dođe i uživa u netaknutoj prirodi. Sama Golija ima izuzetne potencijale da postane prva planina u Evropi koju posećuje najveći broj turista. Njene lepote i sama pozicija, kao i flora i fauna nam daju za pravo da kažemo da je sama planina jedno od najlepših i najboljih u ovom delu Evrope. 

Takođe, ovim putem obaveštavamo sve web portale koji dele istu viziju da nam se pridruže, i da zajedno uživamo u netaknutoj prirodi ove planie. Kontaktaktirajte nas u slučaju da imate predlog za bilo kakav vid saradnje.

Budite sa nama u velikom projektu ,,Sa nama do vrha” prebližavanja Golije celom svetu, jer Golija to zaslužuje.

ZAJEDNO SMO JAČI “SA NAMA DO VRHA”