Registracija Vašeg objekta na Goliji. Sama registracija se vrši na jednostavan i lak način. Vaše je samo da popunite formu koja se nalazi ispod i očekujte brz odgovor naših operatera. Molim Vas da forma bude tačna i precizna kako bi što brže i lakše pozicionirali Vaš objekat. 

  INFORMACIJE O SMEŠTAJU:

  GOOGLE MAPS:


  OPIS OBJEKTA:

  Cena reklamiranja po oglasu je 2990 RSD na godišnjem nivou. Zakupljeni period počinje od dana kada se postavi oglas. Oglašivač ne snosi odgovornost netačnih informacija na sajtu. Sami vlasnici objekta moraju poslati oglašivaču, u ovom slučaju web portalu golijainfo.rs, tačne i precizne podatke. 

  ŠTA OBUHVATA PAKET KOJI MI NUDIMO

  golija, registracija, golija info, registracija smestaja, golija smestaj
  1. Postavljanje Vašeg objekta u sekciji ,,Rentiranje smeštaja” ili ,,Prodaja smeštaja” ili kombinacija jednog i drugog. 
  2. Vaš objekat se vidi na pretrazi po zadatim kategorijama.
  3. Postavljanje objekta na google maps koja se nalazi na našem sajtu. 
  4. Informacije se dele na društvene mreže Facebook, Instagram po postavljanju objekta i po Vašoj potrebi 5 puta godinje. U ovom slučaju možete promovisati Vaš smeštajni kapacitet sa raznim ponudama, last minute, akcijama i poklon vaučerima.
  5. Opis i sadržaj koji se nalazi na našem sajtu a vezan je za Vaš oglas možete uvek ažurirati novim informacijama i slikama.
  6. Broj fotografija i video zapisa koje možete postavljati na Vašoj stranici (golijainfo.rs) nije ograničen. Uslov je da fotografije i video zapis kao i 3D ture budu vezane za Vaš oglas. To znači da možete postavljati slike, video zapis i 3D turu samo koja je vezana za Vaš oglas.   
  7. Ako imate društvene mreže ili web sajt možemo postaviti linkove ka Vama. Tako dobijate gratis povratne linkove sa našeg sajta. 

  Napomena: Oglasi na početnoj stranici se svi prikazuju, stim što na prvoj stranici oglasi se prikazuju random ( nasumično biranje ) i to 6 oglasa u bloku. 

  Za sve druge informacije ili Vaše predloge stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem kontakt forme sa sajta golijainfo.rs ili putem telefona.

  Mob: +381 60 568 2222

  Golijainfo.rs je sajt koji je u korporaciji sa sajtom HopNaKop.rs. Sve oglase i sadržaje sajta možete posetiti na stranici hopnakop.rs.