Margketing je jedna od najbitnijih stavki u današnjem poslovanju. Nije dovoljno da ono što nudite samo postoji na Goliji. Potrebno je da se povede dosta računa o smeštaju i uslugama koje nudite. Ideja za odmor mora da bude motiv turisti da odmor provede baš kod Vas, i da mu se omogući što više ugođaja kako bi mu taj odmor ostao u pamćenju…

Bez obzira da li ste turistička agencija, hotel, vlasnik privatnog smestaja ili menadžer restorana, da bi ste popunili svoje kapacitete neophodno je da se promovišete. Internet je trenutno najpovoljniji medij sa najboljim učinkom! Mi Vam nudimo sledeće varijante oglašavanja u zavisnosti od potreba i budžeta:

» Prisutnost u ponudi na portalu – obezbeđuje da ljudi koji traže određeni tip usluga na portalu dođu do Vas na najlakši način tako sto ćete biti prioritetno izlistani među ostalim ponudama.
» Podizanje popularnosti sopstvenog web sajta – na našem portalu dobijate direktan link do svog web sajta, čime podižete njegov rejting na pretraživačima i omogućavate mu da napreduje ka prvim pozicijama
» Oglašavanje specijalnih ponuda i brendiranje – koristite ovaj tip oglašavanja kada imate neku specijalnu ponudu koja traje u određenom roku. Ovim dobijate najbolja oglasna mesta na portalu GolijaInfo i sigurno informisanje širokog auditorijuma i povećanje posete ka Vašem web sajtu

Oglašavanje banerima

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje banerima, nudimo Vam više opcija. Baneri su vidljivi na svim stranama portala ali moguće je i segmentisati ih (deliti ih u manje celine). Za detaljne informacije, molimo Vas da nam se obratite putem telefona ili E-mail-a.

Mi ćemo pripremiti Vašu reklamu, doraditi je i na najbolji način prezentovati krajnjim korisnicima. GolijaInfo ima veliki broj poseta svakodnevno što mogućava da Vaša reklama bude vidljiva velikom broju ljudi. 

Zašto mi?

Trudimo se da svaki dan povećavamo svoju posećenost pravim korisnicima sajta. Korisnicima koji zaista vole Goliju. Na taj način i Vama pomažemo da dođete do ciljne grupe ljnudi koji će rezervisati smeštaj kod Vas.