Više o nama, timu koji voli planine i zimske sportove. GolijaInfo je web portal namenjen svim ljubiteljima Golije. Napravljen prvenstveno radi promocije Golije i svih čari koje ova planina pruža. Prvi web portal na Goliji koji je objedinio smeštajane kapacitete i sve informacije o Goliji na jednom mestu. Lako i brzo možete pronaći svoj smeštaj na Goliji kao i sve potrebne informacije poput vesti, manifestacije i aktivne događaje. Uvek prvi i na vreme izveštavamo.

GolijaInfo je projekat koji je započet još 2016 godine od ljudi koji vole planinu i prirodne lepote Srbije. Sa višegodišnjim iskustvom u promociji planina u Srbiji naš tim je došao na ideju da sledeća bude Golija. Već duži niz godina promovišemo Kopaonik sa projektom koji je počeo sa radom još davne 2013 godine.

Cilj nam je da golijainfo.rs bude portal informativnog karaktera i da samu planinu promovišemo u što boljem svetlu. Trudimo se da samim posetiocima web sajta pružimo mnoštvo informacija i aktuelnosti kao i smeštajne kapacitete same Golije. Golija je jedna od najlepših nedirnutih priroda i takva treba ostati.

golijainfo, golija, planina

Smeštaj na Goliji

Sam web sajt ima sekciju sa smeštajnim kapacitetom za rentiranje i za prodaju nekretnina na Goliji. Kroz našu pretragu veoma lako i brzo možete doći do smeštajnog kapaciteta na samoj Goliji. Sekcija smeštajnog kapaciteta na Golji funkcionisanje na način da svaki korisnik direktno kontaktira vlasnika objekta i rezerviše svoj smeštaj bez provizije posrednika. Takođe oceni sam kapacitet i ostavi komentar da bi drugima olakšali u pronalasku kvalitetnog smeštaja na Goliji.

Šta je to što nas odvaja od drugih?

Trudimo se da uvek prvi i na vreme izveštavamo sa novitetima, događajima i vestima sa Golije. Cilj nam je da samu planinu približimo što većem broju ljudi, koji će zajedno sa nama uživati u prirodnim lepotama same Golije. Uvek pratimo sva dešavanja i informišemo Vas kroz web sajt i društvene mreže. Prikupljamo informacije o samoj planini i arhiviramo na jedno mesto radi lakše pretrage i upoznavanja sa Golijom. 

Dobro došli na sajt golijainfo.rs