Vremenska prognoza je stranica na GolijaInfo.rs koja prikazuje sedam dana unapred vremensku prognozu na Goliji. Na stranici uvek brzo i lako možete saznati kako je trenutno vreme na Goliji i kako će biti u narednih sedam dana. Vremenska prognoza se ažurira na svakih 15 minuta i prikazuje poslednje promene koje su aktuelne za predeo Golije. 

Ono što je bitno, na samoj stranici su postavljenje vremenske prognoze sa više izvora. Tako možete upoređivati više svetskih meteoroloških agencija a sve to na jednom mestu.  

Meteorološke promene se prikupljaju sa sajtova: 

Želimo prvi i na vreme da informišemo naše posetioce o svim informacijama i dešavanjima koji se tiču same Golije. Zato smo napravili stranicu samo za Vas radi lakše orjentacije i procene a i dodatne informacije. Golija vremenska prognoza je stranica isključivo informativnog tipa. 

Mape vremenske prognoze ne Goliji su integrisane i sve informacije prikupljaju automatski sa izvora inostranih meteoroloških agencija. Svi sajtovi su provereni na slučajnom uzorku. 

Na samoj vremenskoj prognozi upisani su podaci sa vremenom, vlažnost vazduha, brzinom vetra, pravcom vetra, minimalna i maksimalna temperatura, moguće padavine.

golija, golija vreme, vremenska prognoza na goliji, golija vremenska prognoza, vreme na goliji
Vremenska prognoza

Uživajte u čarima i lepoti Golije i budite uvek i na vreme informisani o svim dešavanjima na najlepšoj planini u ovom delu Evrope.